• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
FKA`nın son toplantısı Bingöl`de yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulunun 2017 yılı son toplantısı, Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban başkanlığında Bingöl'de gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Bingöl Valisi Ali Mantı, katılımcıların, kentin mevcut halini ve içinde bulunduğu durumunu yerinde göreceklerini söyledi.

Mantı, "Sizleri Bingöl'de görmekten mutluyuz. Hepinize teşekkür ederiz, şeref verdiniz. Bugün Bingöl'ümüzün mevcut halini ve içinde bulunduğu durumu, gelişmelerini inşallah yerinde göreceksiniz. Aynı zamanda sizlerin bizlere vereceği fikirleri ayrıca değerlendireceğiz. Sizleri burada görmekten mutluyuz." dedi.

Vali Mantı'nın ardından söz alan Kaban da "Ajansımızın 2017 yılı son yönetim kurulu toplantısında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz toplantıda ajansımızın 2018 yılı çalışma programı ve bütçesini oluşturmuştuk. Bu toplantımızda, yatırımı, destek ve tanıtımı, stratejilerine yönelik çalışmaları değerlendirileceğiz. Ayrıca, FKA'nın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular da görüşülecek ve bazı idari konularla ilgili kararlar alacağız. Toplantımızın ve kararlarımızın, ajansımız ve illerimiz için hayırlı olmasını temenni ederken, Bingöl'ün bu soğuk kış günündeki sıcak havası ve sıcak karşılaması için sayın valimizin şahsında tüm Bingöllülere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Toplantıya; Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, illerin belediye başkanları, sanayi ve ticaret oda başkanları ile il genel meclis başkanları katıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir