• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
"HÜDA PAR olarak her zaman esnafımızın yanındayız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan ve beraberindeki partili heyet İncesu ilçesinde esnafı ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan, partilerinin esnafa yönelik aralıksız düzenlediği bu ziyaretlerden dolayı esnafın büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

İncesu esnafının önemli sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıları ziyaretler sonrası, muhataplarıyla konuşmak üzere raporlar haline getirdiklerini belirten Çalhan, şöyle konuştu:

"HÜDA PAR olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bizler diğer siyasi partiler gibi sadece seçimden seçime halkımızın sıkıntılarını dinleyen ve halkımızla beraber olan bir parti değiliz ve bundan dolayı da her hafta elimizden geldiği kadarıyla halkımızla beraber olmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında bu haftada İncesu esnafımızı ziyaret ettik. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip rapor haline getiriyor ve bunu ilgili yerlerle paylaşıyoruz. Halkımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Biz, vatandaşın yanındayız, her zaman halkımızın sıkıntılarını dinleyecek ve onların sesi olacağız." dedi. (Mehmet Bozdaş - İLKHA)

 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir