• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Muş'ta 4 bin araç ve sürücüsü kontrol edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte gerçekleştirilen bir haftalık denetimlerde yaklaşık 4 bin araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 17 aracın trafikten men edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan bir haftalık denetimlerinde 3 bin 744 araç ve sürücüsü kontrol edilmiştir. Denetimlerde 182 sürücüye hatalı parktan, 62 sürücü ve araç sahibine sigortasız ve muayenesiz araç kullanmaktan, 7 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan, 5 araç sürücüsüne takoğraf kullanmamaktan, 4 sürücüye taşıma kurallarına uymamaktan, 2 sürücüye araç kullanırken cep telefonu ile konuşmaktan, 2 sürücüye yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, bir sürücüye alkollü araç kullanmaktan ve bir yabancı sürücüye sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan işlem yapılmıştır." denildi.

İl genelinde yapılan denetimlerde toplam 52 bin 512 TL idari para cezası uygulandığının bildirildiği açıklamada, 17 aracın trafikten men edildiği ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir