• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
TBMM İdare Amiri Bölünmez'den Artuklu Belediyesini ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri seçildikten sonra seçim bölgesi olan Mardin'e gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, bir dizi temaslarda bulundu.

Birçok kurumu ziyaret ederek resmi açılışlara katılan Milletvekili Bölünmez, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Artuklu Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Artuklu Belediye Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk ve belediye personeli tarafından karşılanan Milletvekili Bölünmez, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Belediye olarak yaptıkları çalışmaları hakkında Milletvekili Bölünmez'e bilgi veren Kaymakam Öztürk, TBMM Meclis İdari Amirliğine seçilmesi nedeniyle Bölünmez'i kutladı. Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptıkları çalışmaları anlattı.

"Artuklu Engel Tanımıyor" projesi kapsamında, yatağa bağlı yaşamak zorunda olan ve engelli olan vatandaşlara ortopedik hasta yatağı ve tekerlekli sandalye desteğini sunduklarını aktaran Öztürk, Hasta, yaşlı ve dezavantajlı vatandaşlar için yürüttükleri ''Evde Bakım Hizmetleri'' kapsamında yüzlerde vatandaşın öz bakımını gerçekleştirdiklerini ve evlerini temizlediklerini söyledi.

İbadethanelere de önem verdiklerini aktaran Öztürk, şuana kadar 15 camiyi onardıklarını ve camilerin halı eksiğini tamamladıklarını aktardı.

Isparta'dan 1,5 ton gül suyu getirildiklerini ve Cuma Namazı öncesi camileri gül suyu ile yıkattıklarını kaydeden Öztürk, ibadetlerinin artık gül koktuğunu ve vatandaşların gül suyu ile temizlenen mekânlarda ibadetlerini yapmalarını sağladıklarını ifade etti.

Şuana kadar 5 bin gıda paketi dağıttıklarını kaydeden Öztürk, 10 okula spor alanı kazandırdıklarını, özellikle kırsaldaki öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttıklarını belirtti. 

Hiçbir mahallede taziye evi kalmayacak şekilde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Öztürk, 4 şehir parkının yapımı tamamladıklarını ve her mahalleye çocuk oyun gruplarını kurduklarını aktardı.

Öztürk, "Cadde ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi" projesi kapsamında Yenişehir Mahallesi'nde başlattıkları yol asfaltlama çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların asfaltsız yol kalmayıncaya kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Vekili Kaymakam Öztürk'ü kutladı.

Milletvekili Bölünmez; Mardin Emniyet Müdürlüğünü, Cumhuriyet Başsavcılığını, Yeşilli Belediyesini de ziyaret etti, PTT Merkez Şubesi'nin açılışına da katıldı. (M. Salih Keskin - İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir