• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
TIR ve Kamyon Birbirine Girdi: 2 Ölü 1 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde, tır ile kamyonun çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep TAG otoyolunun 17. kilometresinde, Gökhan Özdemir (25) yönetimindeki plastik ham madde yüklü 34 VMS 46 plakalı tır, yoldan çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeride geçti ve Ubeyt Oktar`ın (52) kullandığı 63 TD 740 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, tır sürücüsü Gökhan Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti, yanında bulunan ve ağır yaralanan İbrahim Demir ise kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

Kazadan yaralı olarak kurtarılan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından, sıkıştığı kamyondan güçlükle çıkartılan Ubeyt Oktar ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak verilen trafiğin, yolun temizlenerek, kaza yapan araçların çekilmesi sonucunda yeniden trafiğin düzenli olarak verilmeye başlandığını, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

AA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir