• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
HÜDA PAR`dan Malatya esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ve beraberinde bulunan heyet Şemsiye Sokağı ve  Belediye İşhanı esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretler sonrası basına açıklama yapan Dikgöz; "Esnaf ziyaretlerimizi her hafta yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyor ve notlarımızı alıyoruz. Aldığımız notları yetkili mercilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugün 40'a yakın esnafımızı ziyaret ettik, sorunlarını dinledik. Aynı zamanda partimizin ulusal ve yerel konulara bakış açısını anlatmaya çalıştık. Esnafımız bizi sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı." dedi.

Esnafın kendilerine ilettikleri sorun ve sıkıntıları aktaran Dikgöz, "Öncelikle pasaj içerisinde bulunan esnafın sıkıntısı kaldırımların düzensiz olup suyu tutması, oyuklar haline gelmesi, düzensiz olarak konulan taşlara basınca suyun sıçraması gibi sorunlardı. Öte yandan pasaj çatılarının su akıtıyor olması bir sıkıntıdır. Aynı zamanda bazı esnaflarımızla sohbetlerimiz oldu. Kendilerine işlerin nasıl olduğunu sorduğumuzda bizlere vergi zamlarından şikâyetçi olduklarını söylediler. İktidarın veya devletin isteğin zammı uyguladığını belirttiler. Asgari ücretin azlığından şikayetçiydiler. Çarşı esnafı ise son dönemlerde dolar artışından kaynaklanan ve bu artışı fırsata çevirenlerin olduğu, işlerin bu yüzden olmayışı genel sorunları olduklarını belirtti." (İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir