• DOLAR 32.47
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2434.753
  • ...
İşçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 18 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da, serada çalışan tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kısas Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serada çalışan ve çoğu kadın tarım işçilerini şehir merkezinde evlerinden alan Atilla Ateş yönetimindeki 63 DP 614 plakalı minibüs ile sürücüsü öğrenilmeyen 38 KV 746 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

İşçileri taşıyan minibüs çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrilirken, işçiler de yola savruldu. Kazada tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Orhan Çakmak hayatını kaybetti.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı işçileri Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırırken Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sera Baylan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların tedavisine devam edildiği, 3 işçinin de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayı duyan tarım işçilerin akrabaları da hastanelere giderek sağlık durumlarından bilgi aldı. Bekleyişlerini sürdüren yaralıların yakınları sinir krizleri geçirdikleri öğrenildi.

Yaşanan feci kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kalan yol, minibüs ve otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir