• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Reklamı yeterince yapılmayınca
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de bu yıl ikincisi düzenlenen Yapı Grubu İnşaat Tadilat Fuarı (MARBUILDS'17) sönük geçti. Bir alışveriş merkezinin sahası içinde kurulan çadırda açılan fuarın 3'üncü gününde İLKHA'ya konuşan katılımcılar, reklamın iyi yapılamadığını, halkın fuardan habersiz olduğunu dile getirdiler.

Termikel: Fuarın reklamı iyi yapılamadı

Termikel Mardin Bölge Bayisi Mehmet Siraç Aydın, fuarın iyi geçtiğini, ancak reklamın iyi yapılmaması istedikleri düzeyde bir ziyaretçinin gelmediğini söyledi. Aydın, "Umarım bundan sonraki fuarlar iyi tanıtılır ve güzel geçer. Yetkililerden istediğimiz ise yakışır bir fuar alanın yapılması ve fuarı cazibe merkezi haline getirmektir." diye konuştu.

Akyel Ticaret: Genel olarak ilgi az

Akyel ticaret ve sanayi şirketi yetkilisi Ali Akyel, fuara genel itibarıyla ilgilinin az olduğunu belirtti. Akyel, "Mardin fuarı bizim için çok iyi oldu. Vatandaşlarımız gelip ürünlerimizi görüp tanıdılar. Fuarda bulunduğumuz için gayet mutluyuz. Yalnız fuar alanıyla ilgili eksikliğimiz var. Yetkililerimizden ricamız, kısa bir süre içinde Mardin'e bir fuar alanı yaparlarsa çok seviniriz. Bizim kendi standımıza ve birkaç standa daha ilgi vardı, ancak genel itibarıyla ziyaretçi sayısı da ilgi de az." dedi.   

Ev İş Kur: Fuar sönük geçiyor

Ev İş Kur Sahibi Süphan Sakin ise fuara olan ilgisizliği reklamın yapılmaması ve halkın haberdar edilmemesine bağladı.  

Sakin, "Bizde ev ve iş yeri için ne ararsanız bulabiliyorsunuz. Çevremize güzel katkılarımızın olduğunu düşünüyorum. Mardin ve Kızıltepe'de son derece güzel bir potansiyele sahibiz. Tabi bölge de bundan faydalanıyor. Hem satış hem de satış sonrası verdiğimiz hizmetlerden vatandaş memnundur, daha da ilerlemeye devam edeceğiz. Fuar, diğer fuarlarla karşılaştırdığımız sönük geçiyor. Muhtemelen bu da reklam eksikliğinden kaynaklandı. Halkın bilinçlendirilmesi ve haberdar olmamasından kaynaklandı. Ama kendi adıma şunu söyleyeyim; sadece katılımcıların bir biriyle olan ilişkinlerine olumlu katkı sağladığından dolayı fuarı anlamlı oldu. İnşallah yakın dönemde daha güzel fuarlar yapılır." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir