• DOLAR 32.47
  • EURO 34.707
  • ALTIN 2435.082
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 19 Mart Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Polisten Askere Biber Gazlı İşkence İddiası

Sırrın Mahallesinde bir kavgaya karıştıkları nedeniyle gözaltına alınan 21 yaşındaki Er Mehmet Varlık ile arkadaşı Ali Bulut, polisler tarafından sulama kanalına götürülerek, önce gözlerine biber gazı sıkıldığını ve daha sonra ise cop ve tekmelerle dövüldüklerini iddia ettiler. Yaşanan arbedede Mehmet Varlık`ın kolu kırılırken Ali Bulut`un ise gözünde morluklar oluştu. Ayrıca iki arkadaşın vücudunda da darp izlerinin oluştuğu görüldü.

Eğitim Alanında Büyük Yatırım Sözü

Öğretmen okullarının kuruluş 164. Yıldönümü Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi`nin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlandı. Programa katılan iş adamı Mehmet Güneş, Şanlıurfa`ya spastik engelliler için rehabilitasyon merkezi, TED Koleji ve Harran Üniversitesi`ne 1000 öğrenci yurt yapacağı müjdesini verdi.
 
YENİURFA Gazetesi: 400 Proje Tam Gaz

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, başta Faruk Çelik olmak üzere milletvekilleri ve parti teşkilatıyla birlikte, tamamlandığında Şanlıurfa`ya yepyeni bir çehre kazandıracak 400 proje üzerinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Eğilmez, YENİURFA`ya verdiği mülakatta önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedeflerinin 400 proje olduğunu bildiren Eğilmez, bu konuda gece-gündüz demeden çalıştıklarını ve 100`e yakın projenin büyük bir aşama kaydettiğini vurguladı.

Çanakkale Şehitleri Anıldı

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 97. Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa`da tören düzenlendi.
 
Şanlıurfa Olay Gazetesi: 150 Bin Kişiye 250 TL Maaş Kriteri

Dul kadınlara, 250 TL maaş uygulamasına 10 günde 35 bin kadın başvurdu.


Bayanlardan Şanlıurfaspor`a büyük destek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta Şanlıurfaspor, sahasında Ofspor`u 3-0 mağlup etti. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir