• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
Gaziantep`te Öne Çıkanlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - 21 Nisan 2011 Perşembe günü yayınlanan bazı yerel gazetelerin haber başlıkları şöyle;

Olay Gazetesi; `Toroslar TEDAŞ Yıldızların`
Rekabet Kurulu tarafından ilk önce onaylanmayan daha sonrada şartların oluştuğundan dolayı tekrar onaylanan Yıldızlar SSS Holding`in Toroslar TEDAŞ İhalesi böylece tamamlandı. Başta Adana Merkezli, Mersin Gaziantep, Kilis Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan Toroslar TEDAŞ Özelleştirmesi sonunda yeni sahibi Yıldızlar SSS Holding oldu.

 

`Makedonya ile işbirliği`
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında KOSGEB destekli olarak Makedonya`da düzenlenen iş forumu ve ikili görüşme etkinliklerine katılan 20 kişilik Ticaret Heyeti, 4 günlük programını tamamlayarak Gaziantep`e döndü.

 

`5 bin 400 kişi aftan yararlandı`
GASKİ genel müdürü Fahrettin Ulusoy, torba yasa kapsamında yürürlüğe giren su borcu faizi affından 45 gün içinde 5 bin 400 kişinin yararlandığını söyledi.

 

Gaziantep Hakimiyet Gazetesi; `Kopya şebekesine Operasyon`
Güneydoğu bölgesinde sınavlarda kopya ve joker kullandıran bir şebeke 5 ay süren takibin ardından çökertildi. Cep telefonlarıyla kopya çeken ve başkalarının yerine joker olarak giren çok sayıda kişi gözaltına alındı.

 

Ayıntab Gazetesi; `Oğuzeli`nde Kutlu doğum haftası kutlandı`
Oğuzeli`nde kutlu doğum haftası programı Oğuzeli kapalı spor salonunda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Oğuzeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen kutlu doğum programında konuşan İlçe Müftüsü Halil Okuyan "İnsanı insan yapan bütün güzellikleri Hazreti Peygamberimizin hayatında bir araya gelmiştir. Onun peşinden giden kurtuluşa erer."dedi.

 

Telgraf Gazetesi; `Geleceğin Yıldızı Gaziantep`
Mastercard ve Boğaziçi Üniversitesi`nin ortaklaşa çalışması ve frekans araştırma şirketinin katkılarıyla gerçekleştirilen "Türkiye`nin şehitleri sürdürülebilirlik araştırması" Türkiye`nin ekonomik, sosyal ve çevresel boyutlarda derinleşmesine inceleyerek mevcut durumları ortaya koydu. Araştırmaya göre Gaziantep geleceğin yıldızı.

 

Anahtar Gazetesi; `Başörtüsü Eylemi`
30 Nisan 2011 cumartesi günü Kocaeli`nde yapılacak olan "Her alanda başörtüsüne özgürlük yürüyüşü" eylemine tüm yurttan katılım sağlanacağı bildirildi.

 

Mazlum Der Gaziantep Şube Başkanı Abdurrahim Çelik, yaptığı açıklamada, herkesi yapılacak olan eyleme davet ederek, "Haksız ve hukuksuz yasağın son bulması için Kocaeli`de buluşalım, zulme karşı birlik olalım. Başörtü yasağına karşı olan sivil toplum örgütlerinin çağrısına cevap veren çok sayıda dernek, vakıf ve sendika temsilcileri İzmit Merkez Bankası önünde buluşacaklar.

 

Artıhaber Gazetesi; `Tabanın sesi yükseliyor`
Gaziantep halkı artık partilerle ilgili düşüncelerini saklamıyor. Fikirlerini diğer insanlara da yaymak için seslerini yükseltiyorlar.
Halkın genelinin Türkiye`nin geleceği için karamsar baktığı sözlerine de yansıyor.

 

Güneş Gazetesi; `Çıldırtan Cadde`
Eski Çocuk Hastanesi civarı olan Dr. Rauf Yılmazer Caddesinin Arapsaçına dönmüş hali vatandaşları da, sürücüleri de çıldırtma noktasına getirdi. Hızla gelişen ve büyüyen mega kent marka şehir Gaziantep`in park sorunu giderek büyüyor.

 

Ekspres Gazetesi; `Gaziantep sanayisi büyüme trendini sürdürüyor`
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) nisan ayı olağan meclis toplantısı GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu başkanlığında yapıldı.

 

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep sanayisinin gelişimini sürdürmeye devam ettiğini, bu gelişimin rakamlara pozitif olarak yansıdığını söyledi.

Şefik Mert - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir