• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bingöl Yerel Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl`de 21 Nisan 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Tedavi için 25 km yol gidiyoruz
Adaklı`ya bağlı Elmaağaç Köyü Muhtarı Atilla Günyel, aile hekimliği uygulamasına geçildiğinden sonra geçildikten sonra, sağlık hizmeti alabilmek için 25 km yol gittiklerini söyledi.

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Çağrı Kuaför`den ücretsiz traş
Galeria İş Merkezi`nde faaliyet gösteren Çağrı Kuaför, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşları ücretsiz traş ediyor.

Kutlu Doğum ayı münasebetiyle düzenlenen etkinliklere esnaf da destek veriyor. Çağrı Kuaför, Pazartesi günü başlattığı ücretsiz traş uygulamasını bugün sona erdirecek. Kuaförde günde ortalama 10 kişinin ücretsiz traş edildiği kaydedildi.

Bingöl Olay Gazetesi: Bingöl Baharı çiçeklerle karşıladı
Bingöl Belediyesi yeşil alanlarda yaptığı çalışmayla bahar aylarını lale ve sümbüllerle karşıladı. Bingöl Belediyesi, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Kültür Kavşağı ile Düzağaç kavşağına mevsimlik çiçek dikme çalışmalarına başladı.

Bahar aylarında Bingöl`ü yeşille bürüyen Bingöl Belediyesi, Düzağaç ve Kültür kavşaklarına lale ve sümbül dikerek kenttin rengârenk çiçeklerle bir renk cümbüşüne bürüdü.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: "Kimse Bingöl`ü geçemez"
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ`ın seçim bölgelerinde "12 Haziran seçimlerinde rekor kıralım" mesajına karşılık veren Bakan Yılmaz: "Hiç boşuna umutlanmayın. Bingöl size geçit vermez. Bingöl çıtayı o kadar yukarı koymuş ki, herkesin gözü Bingöl`de. Allah nazardan saklasın."

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Bingöl Üniversitesi`nden 2 bilimsel dergi
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi ve Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi adıyla iki ilmi dergi yayına başladı. Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi`nin, Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi`nin ilk sayıları çıktı.

Ali Yıldırım-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir