• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Muş`ta uyuşturucu satıcılarına operasyon
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narko-Tim ekiplerince il genelinde uyuşturucu satan sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Yapılan operasyonların ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Takip neticesinde durdurulan bir araç şoföründen satışa hazır 12 parça halinde 35 gram esrar, Dere Mahallesi civarında yapılan çalışmalarda, 5 kişiden 13 gram esrar  ve bir kişiden 2 parça halinde bir gram eroin  ile yine bir kişiden bir adet ecstacy hap, farklı bir kişiden de bir gram esrar  ele geçirilmiştir.

Bir yolcu otobüsünde bir kişiden ise 2 parça halinde 5 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan işlem yapılmıştır.

Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda da bir kişiden 3 parça halinde 4 gram esrar  ele geçirilmiş, şahsın esrarı aldığını beyan ettiği bir şahıs da 2 gram esrar ile yakalanmıştır. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

Bulanık ilçesinde yapılan çalışmalarda ise bir kişiden 25,18 gram, farklı bir kişiden da 2,97 gram esrar  ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan işlem yapılmıştır." (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir