• DOLAR 32.224
  • EURO 34.728
  • ALTIN 2452.97
  • ...
Vali Hastaları Sorunlarını Dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sabah saatlerinde Devlet Hastanesi ziyaretinde Hastane personelinin tıp bayramını kutlayan Vali Güvençer, hastaların sorunlarını dinleyerek sorunlarla ilgili not aldırtıp ilgileneceklerini söyledi.
 
Başhekim Dr. Heybet Semur`u da makamında ziyaret ederek hastanedeki hizmetler hakkında kısa bir bilgi alan Vali Güvençer, daha sonra hastanenin değişik yerlerini gezerek çalışmaları yerinde gördü.
 
Tıp bayramı nedeniyle bir mesaj da yayımlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, "Yaptıkları görev itibariyle en onurlu hizmetlerden birini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bazı mesleklerin fedakârlık istediğini ifade eden Güvençer, "Hayat kurtarmak ve insanları sağlığına kavuşturma çabası çok kutsal aynı zamanda da çok güç bir görevdir. Bu zor görev ancak fedakârlıkla başarılabilir.
 
Çok zor şartlar altında günün her saatinde halkımıza sağlık hizmeti vermeye çalışan, bunu yaparken de birçok zorlukla karşılaşmasına rağmen sabırla ve özveriyle görev yapan, kendisini halkımızın hizmetine adamış, işine sadece bedenini değil gönlünü koymuş tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir kez daha kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.
(Nihat Kanat - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir