• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
HÜDA PAR Şahinbey İlçe Teşkilatında görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep'te Şahinbey İlçe Teşkilatının 2'nci olağan kongresini HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede ilçe başkanlığı görevine seçilen Abdulkadir Üstündağ, ümmetin birliği ve vahdeti için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, GİK Üyesi Metin Kaya, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkâmil İlçe Başkanı Nihat Yetkin, ilçe başkanları, STK temsilcileri, partililer, delegeler, basın mensupları ve halk katıldı.

Ekrem Kaplan Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongrede yoklama yapıldıktan sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan'ın oluşmasının ardından mali ve faaliyet raporu okundu.

Raporların okunmasının ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir konuşma yaptı.

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Yapıcıoğlu, "Şahinbey ilçemizin 2'inci olağan kongresi Şahinbey ilçemize, partimize, memleketimize, bütün İslam ümmetine ve insanlığa hayırların getirmesine vesile olmasını rabbimden niyaz ederim. Bu güne kadar hizmet etmiş parti programımızın tanıtımını ve parti programımızda belirlediğimiz ilkleri tanıtmak için halkımıza götürmek için çaba sarf etmiş teşkilat mensubu kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Yeni görev alan kardeşlerime başarılar diliyorum."dedi.

HÜDA PAR Şahinbey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılınç tarafından okunan faaliyet raporunun ardından devam eden kongrede, daha sonra yapılan seçimde Şahinbey İlçe Başkanlığına Abdulkadir Üstündağ seçildi.

Bir teşekkür konuşması yapan Üstündağ, oy kullanan tüm herkese teşekkür ederek görevini hakkıyla yerine getireceğini söyledi.

Üstündağ, "HÜDA PAR yola çıkarken bir dava partisi olduğumuzu, referansımızın da Kur'an ve sünnet olduğunu, sloganımızın 'Gerçek adalet dürüst siyaset' olduğunu, ümmetin birliği, beraberliği, vahdeti için çaba sarf edeceğimizi söylemiştik. Bunu şimdiye kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Amacımız ise adaletle İslami ve insani değerleri siyasete, idareye, topluma, sosyal ve iktisadi hayata taşımaktır. Ayrıca partimizle yaratılışımızın gayesi doğrultusunda halkımıza hizmet etmeye çalışmaktır."ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir