• DOLAR 32.452
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.122
  • ...
Siyonist İşgal Güçleri Gazze`ye Yine Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçleri, Mısır`ın girişimiyle sağlanan fiili ateşkesi bir kez daha çiğneyerek, bu sabah Gazze kentinin batısında bulunan bir ahşap deposunu bombaladı. Saldırıda depoda büyük hasar meydana geldiği ve çevredeki evlerin de zarar gördüğü ifade edildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi`nin haberine göre, Siyonist işgal uçakları Gazze`nin batısındaki En-Nefak Caddesinde bulunan bir ahşap deposuna iki füze attı. Depoda büyük hasar meydana geldi ve yangın çıktı. Saldırıda çevredeki evlerin de zarar gördüğü bildirildi.
 
İtfaiye ve Kurtarma Müdürü Cemal Sahvil, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Sivil Savunma`ya bağlı sekiz itfaiye ekibinin yangını kontrol altına aldığını ve çevredeki evlere sıçramasını engellediğini söyledi.
 
Saldırının ardından Gazze`deki tüm itfaiye merkezlerinin yangına müdahale için seferber olduğunu belirten Sahvil, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almak ve söndürmek için arı gibi çalıştığını açıkladı.
 
İtfaiye ve Kurtarma Müdürü, "Allah`ın yardımı ve itfaiyecilerin çabaları sayesinde hiç kimse yaralanmadan yangını iki buçuk saatte kontrol altına aldık" dedi.
 
Bu arada, Siyonist işgal güçleri, 1948`de işgal edilen topraklarda Batı En-Nakab`daki Netivot kentine düşen bir Grad füzesi nedeniyle 20 Siyonistin korkuya kapıldığını ve içlerinde birinin de yaralandığını duyurdu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir