• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
7 farklı suçtan yakalanan kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te internet üzerinden temel gıda malzemesi satan firmaları dolandırdığı belirtilen ve 128 suç kaydının bulunduğu tespit edilen, 7 farklı dolandırıcılık suçundan da hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 7 farklı dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı çıkarılan Kasım Ç'nin bulunduğu adresi tespit etti.

Evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Kasım Ç'nin internet üzerinden temel gıda malzemesi satan firmalara ulaşıp onlardan ürün satın aldığı, parasını daha sonra ödeyeceğini söyleyerek firmaları dolandırdığı belirlendi.

Bu yöntemle son bir yılda çok sayıda firmayı dolandıran şüphelinin 128 suç kaydının bulunduğu tespit edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Öte yandan, adliyeye sevk edilen şüphelinin emniyetten götürüldüğü esnada kendisini görüntüleyen gazeteciyi, "Çıkışta görüşürüz seninle, ekmeğinden ederim seni" diyerek tehdit etmesi ise dikkat çekti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir