• DOLAR 32.57
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.465
  • ...
Nasıroğlu, `185 Aile Mağdur Edilmemeli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, Batman TPAO`da yaklaşık beş yıldır çalışan 185 özel güvenlik görevlisi gencin işten çıkarılarak tekrardan kuraya tabi tutulmasına tepki gösterdi.

Burada söz konusu sadece gençlerin değil, ailelerinin de olduğunu ifade eden Nasıroğlu; "Türkiye`nin hiçbir yerinde böyle bir düzenleme yoktur. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek kesinlikle yanlış bilgilendirilmiştir. Bu insanların mağduriyetinin giderileceğine olan inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

İhale Şartnamesindeki 6.Madde Yeniden Düzenlensin
Yapılacak ihalede yer alan 6.madde de düzenleme yapılarak bu gençlerin tekrardan işine devam etmesi gerektiğini ifade eden Nasıroğlu, Batman` da 185 Ocağın sönmesinin hiç kimseye bir fayda vermeyeceğini belirtti.

TGK`nın Basın Açıklamasına Destek Veriyoruz
Türkiye Gençlik Konseyi`nin 14 Mart Çarşamba Günü Saat 11.00`da Batman Gülistan Caddesi`nde düzenleyeceği basın açıklamasına Batman Sanayi ve Ticaret Odası olarak destek verdiklerini belirten Nasıroğlu, "Bu konunun takipçisiyiz. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek başta olmak üzere herkese gerçekleri anlatacağız" dedi.

Halid Coşkun-İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir