• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
Gaziantep`te hırsızlık ve uyuşturucu operasyonları: 15 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te gerçekleşen hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 24 şüpheliden 15'i tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde bir iş yerinde para kasasından 150 bin TL'nin çalınması olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştiren kişilerin kimlik bilgileri ve olayda kullanmış oldukları aracın plakası belirlenerek olayı gerçekleştiren M.Ç, isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli M.Ç, hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine konulurken, hırsızlık olayında kullanılan araca ise el konuldu.

Sanayi Mahallesi'ndeki bir banka şubesinden para çeken iki kardeşi takip edip araçta bırakılan 15 bin liranın çalınmasıyla ilgili ise kimlikleri tespit edilen 3 kişiden A.G. isimli şüpheli gözaltına alındı. A.G. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yine Sanayi Mahallesi'ndeki bir işyerinden ise 30 bin lira değerindeki gıda ve temizlik malzemelerinin çalınmasıyla ilgili de M.B.D, A.Ö, B.A. ve  M.A.  isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Çalınan eşyaların da ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden A.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Güzelyurt Mahallesi'nde bir evde yapılan aramada da kaçak 190 kilo çay, paketleme aparatları ve paketleme ütüsü ve dijital terazi ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler sahibine teslim edilirken, olayın firari şüphelisi M.K isimli şüphelinin yakalanması ile ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Ayrıca, 27 faili meçhul hırsızlık olayıyla ilgili, gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, bir aracın yakıt deposuna gizlenmiş 7 kilo uyuşturucu ile ilgili ise sürücü M.A.T. gözaltına alındı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir