• DOLAR 32.445
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2442.632
  • ...
"Yasinler kurban dağıtmaya devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği Başkanı Sıddık Furkan, daha önce başlatılan, "Yasinler Kurban Dağıtmaya Devam Ediyor" kampanyasının bu yıl da devam edeceğini söyledi.

Kurban kesim yerleri, dağıtım listesi ve kurban alımlarının bitme aşamasına geldiğini belirten Furkan, yaklaşık 15 bin muhtaç aileye kurban eti ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Fakir ve muhtaç olan bütün ailelere kurban eti dağıtmayı amaçladıklarını söyleyen Furkan, "Bu yıl içerisinde şu anda keseceğimiz hayvan yerleri, dağıtacağımız listelerimiz ve bu kurban alımlarımız hepsi bitme aşamasına gelmiştir. Şu anda biz bu çalışmalarımızın bereketli geçmesi için ve halkımızın bu konuda mağdur ve fakir ailelere kurbanlarını ulaştırabilmeleri için yardımlarını bekliyoruz. İnşallah verecekleri kurbanlar, kesinlikle bu mağdur ailelere bizatihi ulaştırılacak ve en azından bir yıl aradan sonra tekrar evlerine en azından et girebilmesi için bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

15 bin ailenin kaydını aldıklarını belirten Furkan, "Bu yıl da yine 15 e yakın aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu da tabi hayırseverlerin göndereceği kurbanalar bağlı,  şu anda biz de 15 bin civarında aile kaydı var. Bu ailelerin hepsi şu anda bizden et bekliyor. İnşallah dediğimiz şekilde, bu ailelerini hepsine ulaşmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Furkan son olarak, bu yıl için kurban bedelinin 700 TL olarak belirlediklerini hatırlatarak, bağış yapmak isteyenlerin, bizzat derneklerine başvurarak ya da internet sitelerindeki hesap numaralarına bağış yapabileceklerini sözlerine ekledi. (Abdurrahman Tetik, Emrah Deniz- İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir