• DOLAR 32.52
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2437.401
  • ...
Aracın çarptığı yaşlı kadının ayağı kırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da yaşlı kadına çarpan kimliği belirsiz sürücünün, kadını yerde yaralı halde bırakarak, kaza yerinden kaçtığı belirtildi.

Kaza, merkez Çarşı Mahallesi Taziye Evi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel bir sürücü kursuna ait araçla Hasine Yılmaz'a (80) çarpan sürücü, kadını yerde yaralı halde bırakarak, kaza yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine yaşlı kadının oğlu Sait Yılmaz, kaza yerine gelerek annesini hastaneye götürdü. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz'ın ayağının kırık olduğu teşhis edilerek, tedavi altına alındı.

Sait Yılmaz, "İnsanları ehliyet sahibi yapan ve şoför yetiştiren bir kurumun bu şekilde davranması kabul edilemez bir davranıştır." diyerek, sorumlular hakkında şikâyetçi olduğunu söyledi.

Bu durumu vicdansızlık olarak niteleyen Yılmaz, "Sürücünün, yaşlı kadını yaralı halde bırakarak olay yerinden kaçması vicdansızlıktır. Kaza, bütün insanların başına gelebilecek bir hadisedir ancak çarptığı kadını yaralı halde bırakarak olay yerinden kaçmak insanlıkla bağdaşmaz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir