• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
Hakkari'nin Biçer Mahalle'sine ilk defa asfalt yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kent merkezinde yapılan yol çalışmaları kapsamında, şehrin en eski mahallerinden bir olan Biçer Mahallesine yapılan asfalt çalışması mahalle sakinlerini memnun etti.  

Yol yapım çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür eden Biçer Mahallesi Muhtarı Kemal Erol, "Yaklaşık iki yıldır Şehir genelinde devam eden çalışmalar kapsamında, mahallemizde de yürütülen kanalizasyon su ve yol asfaltlama çalışmalarından dolayı başta Sayın Valimiz Cüneyt Orhan Toprak'a, Belediye Başkan Vekilimize Cüneyt Epcim'e, İ.B.B. Başkanlığına ve Çalışmaları Yürüten Göl İnşaata, ve ayrıca mahallede çalışma yürüten Formen Özer Sayın ve Suphi Tunç'a ve Finişer Ramazan Tosun ve ekibine mahallem adına teşekkürü bir borç biliriz." dedi.

Biçer Mahallesi'nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren firma yetkilisi Formen Özer Sayın,  "Bir ay Önce Sümbül Mahallesi'nde Gülireş Baba Camisine doğru başlattığımız asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Son birkaç gündür Biçer Mahallesi'nde çalışmaları sürdürüyoruz. Buradaki çalışmalarında sonuna yaklaştık. Diğer firmalar ile birlikte paralel bir çalışma yürüttüğümüz için bazen çalışmalarımız ağır ilerleyebiliyor. Buna rağmen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." şeklinde konuştu.

Mahallelerinde ilk defa asfalt yapılan vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir