• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
Nusaybin`de trafik kazası:Bir kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpek yolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araç şarampole yuvarlanarak yandı. Yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.

Kaza, Nusaybin'e bağlı Söğütlü köyü mevki İpek yolunda meydana geldi.  Cizre-Nusaybin istikametine giden Sürücü Cemal Muhammed (25 ) Irak plakalı araç ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atarak şarampole yuvarlandı.

Araçta bulunan Sürücü Cemal Muhammed (25) ve Sitvan Fevzi (41) ile Irak uyruklu 2 kişiyi yoldan geçen sürücüler tarafından sıkıştıkları otomobilden çıkarıldıktan sonra araç alev aldı. Haber verilmesi üzerine Nusaybin 112 ambulansı ve İtfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Sitvan Fevzi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangına köpüklü suyla müdahale etti. Yanan araçtan geriye ise demir yığını kaldı. Araç saha sonra çekici yardımıyla kaza yerinden çekildi. (Cihat Şayık - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir