• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
TIR Yaya Üst Geçidine Çarptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
O esnada köprünün üzerinden geçen iki vatandaş da yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, köprüde hiçbir yükseklik mesafesi belirten tabelanın olmaması dikkat çekti.

Eskişehir - Bursa çevre yolu üzerinde Neo Alışveriş Merkezi’nin yaya üst geçidine akşam saatlerde TIR çarptı. İnşaat malzemeleri yüklü olan 42 Y 6008 plakalı araç Bursa’dan Eskişehir istikametine geldiği sırada yaya üst geçidinin yüksekliğini hesap edemedi. Hüseyin Yıldırımer(52) yönetimindeki araç, tüm hızıyla yaya üst geçidine çarptı. Bu sırada alışveriş merkezine gitmek için yaya üst geçidini kullanan üniversite öğrencisi Efsun Doğan(20) ve Murat Erol(38) kazanın etkisi ile köprü bariyerlerine çarparak yaralandı.

Alışveriş merkezinin görevlilerinin durumu polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan yararlılar ve TIR şoförü Yıldırımer’in durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Diğer yandan, çevre sakinleri yaya üst geçidinde yaşanan kazanın ilk olmadığını ve sık sık kazaların meydana geldiğini ileri sürdüler. Yaya üst geçidinin 100 metre ilerisinde bulunan ve söz konusu kamyonun geçtiği köprüde 4.80 yazan yükseklik tabelası bulunurken yaya üst geçidinde herhangi bir tabelanın bulunmaması dikkat çekti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir