• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep`te silahlı kavga: Bir ölü 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde Suriyeliler arasında bilinmeyen nedenle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Şahinbey ilçesi Süleymanşah Mahallesi'ndeki bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyelilerin işlettiği bir lokantada iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine av tüfeği ve tabanca ile ateş etti. Açılan ateş sonucu kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar Muhammed Osman (28) ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişiye isabet etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Osman'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar ambulansla Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Osman'ın cenazesi polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili oldukları gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir