• DOLAR 32.456
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.063
  • ...
Bursa`da hasta yakınları için misafirhane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu yapılacak misafirhane ile ortadan kalkıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin hayırseverler iş adamları desteğiyle hayata geçireceği hasta yakınları misafirhanesi, bin 700 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tıp Fakültesi Hastanesinin hemen karşısındaki bin 700 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek tesisin temel hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Hayırsever işadamı Mustafa Altın'ın önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğini dile getiren Altepe, "Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa başta olmak üzere çevre illere de hizmet veriyor. Bu nedenle her gün çevre illerden de gelenler oluyor. Özellikle hastalarını buraya getiren hasta yakınları, konaklama konusunda büyük sıkıntılar çekiyorlar. Koridorlarda, bahçede sabahlıyorlar. Bu görüntüler de insanın içini sızlatıyor. Yıllardır konuşulan bu sorun inşallah kısa zamanda ortadan kalkacak" diye konuştu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir