• DOLAR 32.539
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2455.17
  • ...
Kur`an Nesli Platformu Kur`an Sınavı Yaptı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Kur`an Nesli Platformu`nun daha önce duyurusunu yaptığı "Kur`an İkliminde Her Aya Bir Sınav" adlı sınav programının ilki bugün saat 10: 00`da birçok merkezde yapıldı.

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Platform Başkanı M. Ali Altun "Daha önce duyurusunu yaptığımız `Kur`an İkliminde Her Aya Bir Sınav` adlı 15 aylık sınav programımızın ilki bugün Türkiye`nin birçok yerinde platforma destek veren merkezlerde saat: 10.00`da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Her sınavda şanlı Kitabımız Kur`an-ı Kerim`in iki cüz`ünden toplamda 40 sorunun sorulacağını söyleyen Altun, sınavda yanlışların doğruları götürmeyeceğini belirtti.

Kur`an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun, her merkez sınav sonuçlarının değerlendirmesini kendisinin yapacağını, ilk üçe giren katılımcılara çeşitli hediyeler verileceğini, sınav sorularının tüm merkezlere ulaştırıldığını ve sınav için gereken hazırlıkların tamamlandığı bundan sonrada her ayın ilk Pazar gününde bu sınav gerçekleştirileceği vurgulandı.

Altun, "Kur`an nesli olarak bizler, kulluk kitabımız ve hayat programımız olan Kur`anın anlaşılması için hizmetlerimiz devam edecektir. Eğer dünyada bir şeye yatırım yapılacaksa bu şey Kur`an olmalı, bir şeye hizmet edilecekse, bir şeyin mücadelesi ve kavgası verilecekse şüphesiz ki bu, Kur`an olmalıdır inancındayız. Allah Kur`an için yapılan hizmetleri bereketli kılsın ve bu hizmete katkı sunan tüm Müslümanlardan razı olsun" şeklinde konuştu

Halid Coşkun-İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34479.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34480.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34481.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir