• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İşadamından Basın Mensuplarına Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Mezopotamya ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanlığı üyeleri öğretmen evinde öğle yemeğinde biraraya geldi. Yemekli toplantıda bir işadamı tarafından yaptırılan gazeteci yelekleri üyelere dağıtıldı. Yemeğe yerel ve ulusal basın temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. 
 
Yemekte bir konuşma yapan Batman Mezopotamya ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Kemal Çelik, "Burada bulunmamızın asıl nedeni Batmanlı genç işadamı ve aynı zamanda Hukuk Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Ali Tezdiğ`in emekçi gazeteci arkadaşlarımız için yaptırdığı gazeteci yeleklerini dağıtmaktır. Bütün üye arkadaşlarımıza mesleklerini icra ederken özellikle toplumsal bunu giymelerini tavsiye ediyorum. Derneğimize ve üye arkadaşlarımıza verdiği destekten ötürü Sayın Ali Tezdiğ kardeşimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca işadamı sayın Tezdiğ`in derneğimize sağladığı katkılarından ötürü kendisine bir plaket arz etmek istiyoruz." dedi. 
 
Yemekte söz alan işadamı Ali Tezdiğ de, Batman`da bir basın mensubunun toplumsal bir olayda polis tarafından tartaklandığını gördüğü için böyle bir yardımda bulunma kararı aldığını söyledi. Yemek sonunda işadamı Ali Tezdiğ`in yaptırdığı gazeteci yelekleri basın mensuplarına dağıtıldı.
 
Veysi Rüzgar, Halid Coşkun-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir