• DOLAR 32.488
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2441.481
  • ...
Düşünce-der` den `Milyar Salâvat` Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Nusaybin`de faaliyet gösteren Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneği ( DÜŞÜNCE-DER) tarafından Kutlu Doğum ayı münasebetiyle "Milyar Salâvat" kampanyası başlatıldı.

"Her Gül Bir Salâvat Her Gün Bin Salâvat"
Kampanyanın amacını dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah`a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak topluma peygamber sevgisini aşılamak olarak özetleyen Dernek Yetkilisi, kampanya sayesinde toplumdaki peygamber sevgisinin canlı kalacağını kaydetti.

Dernek yetkilisi açıklamasının devamında, "İslami değerlerin unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı şu günlerde tüm Nusaybin halkının Kâinatın efendisine salâvat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz. Bu salâvatların Nisan ayı içerisinde düzenlemeyi düşünülen kutlu doğum programında çekilen salâvatlar teslim edilecek." ifadelerini kullandı.

Salâvat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber âşıkları 0507 925 17 89-0544 488 43 49 nolu telefonları arayarak çektikleri salâvatları 27.03.2012 tarihine kadar teslim edebilirler."diye konuştu.
(Halil Akbalık - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir