• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
VASKİ çalışmaları incelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VASKİ çalışma alanlarını inceleyen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha önce ilçelerde başlatılan çalışma alanlarını gezen Yalçın, Şabaniye Mahallesi'nde bulunan bir numaralı su deposunda devam eden terfi merkezini ve Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde devam eden içme suyu hat yenileme çalışmasını inceledi.

Yalçın'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen, VASKİ genel müdür yardımcıları Emre Eşme ve Emrah Çayırlı ile VASKİ daire başkanları ve teknik ekip eşlik etti.

İlk olarak bir numaralı su deposunda inceleme yapan Yalçın'a bilgi veren Gezgen, "Bu yıl bitireceğimiz terfi merkezinde 2 bin 300 metre 800'lük çelik boru kullandık. Bu sayede su kaybı ve sağlıklı içme suyu temini sağlanmış olacak. Bejingir su kaynağından aldığımız suyu buradan su sıkıntısı olan kentin üst mahallelerine su veren 3 no'lu su deposuna aktararak bu sorunu çözmüş olacağız." dedi.

Terfi merkezinde inceleme sonrası Şabaniye Mahallesi'nde yapımı devam eden içme suyu hat yenileme çalışmasını cadde boyu gezen Yalçın, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yalçın, çalışma alanında bulunan VASKİ çalışanları ve mahalle sakinleriyle kısa süre sohbet etti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir