• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Vali Ustaoğlu belediye birim amirleriyle ilk toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Belediyesinde başkan vekili olarak görev yapacak Vali İsmail Ustaoğlu, birim amirleriyle bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bitlis'i daha iyi tanımak, ilin sorunlarını tespit edip, buna yönelik hazırlanan ve hazırlanacak projelerle daha kaliteli hizmet üretmek amacıyla belediyede bulunan birim amirleriyle ilk kez bir araya gelen Ustaoğlu, yaklaşık 5 saat süren toplantı gerçekleştirdi.

Burada konuşan Ustaoğlu, "Bitlis'te hizmet almayan hiçbir köşe bırakmayacağız. Çalışmaları da yakinen takip edeceğim. Benden önceki Vali Ahmet Çınar'a bu ile yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Şehrin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü noktasında toplumun bütün kesimlerinin görüş ve önerilerini dikkate alacağını ifade eden Ustaoğlu, şunları söyledi: "Bitlis ilimizin sorun ve çözüm önerilerinin tespiti amacı ile tüm kurumlarımızdan brifing alıyorum. Bu brifingleri en kısa sürede tamamlayarak, ekip halinde vatandaş odaklı çalışmaları yürüteceğiz. Devlet mekanizmasının en iyi şekilde işlemesi, vatandaş odaklı hizmetlerin üretilmesi amacıyla istişareyi ve ortak aklı ön plana çıkaracağız. Ama aynı zamanda Bitlis'teki kardeşlerimizin özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınması noktasında gayreti hep beraber gerçekleştireceğimizi belirtmiştim. Bu çalışmalarımızdan sadece kent merkezinde devletimizin tüm imkânlarından eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacağız." (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir