• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-01 Mart Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri. Şöyle;

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Bu İşte Bir Gariplik Var
Yurdun çeşitli bölgelerinden görev yapmak üzere Şanlıurfa` ya gelen memurlar, şehirdeki ev kiralarının yüksek olmasından şikâyetçi. Bu olaydan sadece memurlar değil kentte yaşayan vatandaşlarda mağdur oluyor. Hal böyle iken, gayrimenkul sektörünün bu kadar aktif olduğu, inşaat sektörünün de sürekli çalıştığı ve beyana dayanan gelir payının sadece yüzde 3 olduğu bir şehirde, kira fiyatlarının bu kadar yüksek olmasına anlam verilemiyor.
İpekyol gazetesi: İsrail`in yok olmasına 4 yıl kaldı
Saadet Partisi Şanlıurfa il teşkilatı tarafından önceki gece Şehitlik Çamlık Salon`unda Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan`ın birinci ölüm yıl dönümü programı düzenlendi. Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan`ın ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen konferansta konuşan Nurettin Şirin, İsrail`in yok olması ve kudüs`ün özgürlüğüne kavuşması için 4 yıl kaldı
Hırsız kovalayan Polis, tabancasıyla kendini yaraladı
Dün sabah erken saatlerde Eyyübiye Mahallesi`nde bir hırsızlık ihbarını değerlendiren polis Ersin Genç, yanlışlıkla tabancasının tetiğine dokununca bacağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 
YENİURFA Gazetesi: Yerel yönetime "vatandaş karnesi"
Vatandaşlar, yaşadıkları kentteki yerel hizmetlere not verecek. Yerel yönetimlerin yol-kaldırım, toplu taşıma, temizlik, itfaiye hizmetleri vatandaş tarafından 1-5 puan aralığında değerlendirilecek.
Yeşil Kartlıya özel hastane imkânı
Sağlık Uygulama Tebliğinde (SUT) yapılan değişiklikle, 1 Ocak`tan itibaren Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamına alınan Yeşil Kartlıların özel hastanelerin acillerine müracaatlarının önündeki engel kaldırıldı.
 
Şanlıurfa OLAY gazetesi: Şanlıurfa` da gelir testi yoğunluğu
Şanlıurfa`da gelir testinin son gününde GSS kapsamında işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar yeşil kart bürosunda yoğunluk oluşturdu
(Ali Durmaz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir