• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
Rehber TV`den iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rehber TV, kanaat önderi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile çalışanlarına yönelik iftar yemeği verdi.

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan kurum binasının bahçesinde verilen iftar yemeğine davetliler ile çalışanlar katıldı. İftar yemeğine gelen davetliler kurum personelleri tarafından karşılandı.

İftar programında konuşan Rehber TV Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çelik, bu tür iftar programları ile sevgi ve muhabbetin arttığını belirtti.

Çelik, "Malumunuz Ramazan ayında bu gibi iftarlarda hem kardeşlerin birbirine karşı sevgisi fazla olur, hem de Peygamber Efendimizin (sav) bir oruçluya iftar etmenin sevabını anlatan Hadis-i Şerifin sırrı ile siz değerli kardeşlerimizi iftarımıza davet ettik. Allah Teâlâ oruçlarımız dergâhı ilahiyede kabul eylesin. İslam ümmetine birlik ve beraberlik nasip eylesin. Katılımının için Allah razı olsun." dedi.

Program iftar saatinin gelmesiyle oruçların açılmasının ardından verilen yemek ile son buldu. (M. Hüseyin Temel / M. Sıddık Bilge - İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir