• DOLAR 32.547
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2444.094
  • ...
TÜMSİAD`dan geleneksel iftar programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) geleneksel iftar programı düzenledi. Programda konuşan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, 16 Nisan'da iş adamlarının önündeki engellerin kalktığını söyledi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa; Muş Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD üyeleri ve işadamları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Muş Şube Başkanı Murat Meriç, teşvik programı ve istihdam seferberliğine değinerek, "Gelin yatırımlarınızı ilimize yapın. İstediğiniz miktarda yatırımlarınıza ortak oluruz ve yine ticaret ölçüleri içerisinde kâr edersek kârı bölüşürüz, zarar edersek zararı biz karşılarız. Çalışmaya ve üretmeye devam diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ise Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği ay olduğunu ifade ederek, "Bu aziz ve mübarek günlerde, birliğimizi, beraberliğimizi ve iş dünyasının bu birlik ve beraberlik içerisinde kendilerine bulmuş oldukları o heyecanı da beraber üyeleriyle, şehirle paylaşması bu tarz iftarlarla olur. Bu tarz toplantılarda bir araya geldiğimizde güzel istişareler ortaya çıksın ve memlekete faydalı olsun istiyoruz. Biz, Ramazan ayının başından beri şubeleri dolaşıyoruz, ziyaretler yapıyoruz." dedi.

16 Nisan'da iş adamlarının önündeki engellerin kalktığını söyleyen Doğan, "Son zamanlarda yaşamış olduğumuz, bilhassa 15 Temmuz'dan sonraki gelişmelerde ve en son da 16 Nisanla beraber çeşitli gelişmeler yaşandı. 16 Nisan bir son değil, bir başlangıçtır diyorum. İnşallah, bu bürokrasi hantallığından kurtulmanın ve bunun üzerine de bina edeceğimiz birçok organizasyonları, projeleri birleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Çünkü bir projemizi geçirmek için 350 ile 400 imzadan geçirmek zorundaydık ki hâlen devam bu konu devam ediyor. Artık bunlarla uğraşmak istemiyoruz, hızlı bir şekilde yol almak istiyoruz. Dolayısıyla şu anda hükümetimizin çıkartmış olduğu çok güzel teşvikler var. Bu teşvikleri gittiğimiz her yerde anlatmamız lazım ve bu teşvikleri çeşitli programlarda çalıştırmaya başladık." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından plaket ve hediye takdiminin ardından program sona erdi. (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir