• DOLAR 32.582
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2461.376
  • ...
IHO-EBRAR Gazze`ye Ramazan yardımı ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler tarafından ablukaya alınmış Gazze halkının bir nebze de olsa acılarını hafifletmek için düzenli yardımda bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Ramazan ayı münasebetiyle yüzlerce mağdur ve yetime temel gıda maddeleri içeren yardım paketleri dağıttı.

Ramazan Kampanyası Projesi kapsamında Gazze`de ihtiyaç sahibine temel gıda maddeleri içeren yardım paketi dağıtan IHO-EBRAR, yüzlerce mağdur ve yetim aileye de iftar yemeği hazırlayarak sofralarına ulaştırdı.

Ambargo altındaki Gazze`ye yardımlarının kesintisiz sürdüğünü belirten IHO-EBRAR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Ramazan programı kapsamında iftar yemeği ve gıda paketi yardımlarımızı Gazze`de fakir ve yetimlere dağıtıyoruz. Gazze halkının ihtiyaçları had safhadadır. Temel ihtiyaçlarını bile temin etmekte zorlanıyorlar. Hayırseverlerimizin desteğiyle onlarca yetime kesintisiz aylık nakit yardımında bulunuyoruz. Amacımız daha çok yetim ve mağdura ulaşmak, ihtiyaçlarını gidermektir. Bu yüzden hayırsever halkımızdan desteklerini arttırmalarını istiyoruz." dedi. (İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir