• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şehitkamil ilçesinde ailesi ile bir akrabalarına misafirliğe gelen küçük bir kız çocuğuna evde yalnız yaşayan yaşlı bir adamın kendi evinde tacizde bulunduğu iddia edildi. İddia üzerine ayaklanan mahalleli yaşlı adamı linç etmek istedi.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Göllüce Mahallesi`nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen 10 yaşındaki bir kız çocuğu ekmek almak için fırına giderken, O.G. isimli yaşlı adam, kız çocuğunu evine alarak cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Küçük kızın bağırması üzerine durumu fark eden mahalle sakinlerinin yaşlı adamın evine girerek O.G.'nin kız çocuğuna cinsel tacizde bulunurken suçüstü yakaladığı öne sürüldü. Mahalle sakinlerinin O.G`yi linç etmeye kalkışması üzerine yaşlı adam öfkeli kalabalığın arasından kaçarak evin diğer odasına sığınarak kapıyı üzerine kilitledi.

Yaşlı adamın eve sığınması üzerine mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, yaşlı adamın evinin etrafında güvenlik önlemi alarak O.G`yi linç edilmekten kurtardı. Küçük kızı yaşlı adamın evinden çıkaran polis, küçük kızı ve olay yerine gelen kızın annesinin ifadesini almak üzere Güven Polis Merkezine götürdü.

Zaman zaman polis ile mahalle sakinleri arasında gergin anlar yaşanırken, yaşlı adam akrabaları olan 2 kişinin yardımıyla öfkeli kalabalığın arasından evden çıkarılarak polis aracına bindirilerek gözaltına alındı.

Öte yandan mahalle sakinleri, O.G'nin daha önce de taciz girişimlerinde bulunduğunu ileri sürdü. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir