• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Diyarbakır`da bin ihtiyaç sahibi aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi bin aileye gıda kolisi dağıtıyor.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kızılay Şube Başkanı Hikmet Hamzaoğulları, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti.

Ramazan ayı boyunca bin aileye gıda kolisi dağıtacaklarını söyleyen Hamzaoğulları, yaklaşık 4 bin öğrenciye de giyim yardımında bulunacaklarını ifade etti.

Hamzaoğulları, "Mağdur olan vatandaşlar bize akın akın geliyor. Bir günde 50'den fazla insana yardım ediyoruz. Ayrıca bu yardım kolileriyle beraber kıyma ve kuşbaşı kavurmalar da verilecek. 3 bin öğrenciye ayakkabı, bin 200 öğrenciye ise gömlek dağıtıldı. Yardımlar kesintisiz bir şekilde devam etti ve edecek. Günübirlik gelen herkese yardım veriyoruz. Mağdur ve muhtaç olan vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak Kızılay'ın büyük bir vazifesidir. Biz de bunu yerine getirmiş bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca bin aileye kolileri ulaştıracağız. Giyim eşyalarını da dağıtacağız ve her gelen de yardımlardan yararlanabilecek." dedi.

Yardımlar ile ihtiyaç sahibi olanların ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflediklerini belirten Hamzaoğulları, "Bu düşüncemizle işlerimizi yapıyoruz. Diyarbakır'da bazı vatandaşlarımızın mali durumu çok iyidir. Onlardan da destek bekliyoruz. Onlardan alınan paraları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Dağıtımı bu şekilde yapıyoruz. Bu yardımlar ile daha fazla aileye yardımlarımızı ulaştırmış olacağız. Kızılay'a gelsinler, görsünler. Gördüklerinde tatmin olacaklardır." şeklinde konuştu. (M. Sıddık Bilge, M. Hüseyin Temel - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir