• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Köy okulları için kalem ve silgi topladılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de dün gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) oturumlarında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından adaylara dağıtılan kalem ve silgileri toplayan iki kuzen, bunları köy okullarına gönderecek.

Bingöl Üniversitesinin bahçesinde bekleyen Aksa ve Efe Sünbül, "Köy Okulları için Kalem Bağışı" diyerek, sınavdan çıkanlardan kalem, silgi ve kalemtıraş topladılar.

Bu yardımları köy okullarında okuyan öğrencilere teslim edeceklerini belirten Aksa Sünbül (12), "KPSS'de sınava girenlere kalem, silgi ve açacağın ÖSYM tarafından verileceğini öğrendim. Kuzenimle sınav çıkışı dağıtılan kalem, silgi ve açacakları köylerde okuyan öğrenciler için toplama kararı aldık. Üniversite bahçesinde sınav çıkışı açtığımız kutuya birçok kişi tarafında kalem, silgi ve açacak bırakıldı. Biz de topladığımız bu malzemeleri köyde okuyan öğrencilere dağıtması şartıyla velimize teslim ettik. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah bu duyarlılıkları boşa gitmez ve sınava katılanlar güzel bir puan alır." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir