• DOLAR 32.594
  • EURO 35.008
  • ALTIN 2450.89
  • ...
Dünyanın suyu mu çıktı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞEYDA ÜNAL / DOĞRUHABER

İnsanlar “ Dünyanın bile suyu çıktı” demeye başladı şu sıralar. Üstelik bunu dile getirenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki, neden dünyanın suyu çıkıyor? Dünya cansız bir varlık bunu yapan bizler değil miyiz? Kendimizi kötülüğe neden mahkûm ederiz? Bir yeri kötü yapan insanlardır, dünyanı çirkef ve yaşanması zor hale getiren gelecek nesillere kirli bir dünya bırakan biz insanlar değil miyiz?

Şeytan köşe bucak saklanıyor, farkında olamasak da yanı başımızda bizimle beraber soluk alıyor. Akla dahi sığmayan kötülüklerin yaşandığı bir dünyada şeytan bile insanoğlu ile gurur duyuyor. Eline bıçak geçen Allah`ın verdiği canı almanın ne kadar kolay olduğunu hesap etmeye başlıyor.

Bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek ile eşdeğer tutulmuş iken, kaç insanlık katledildi matematik bile hesap edemiyor. Bir kader var yaşanacak, lakin seçim hakkımız irademizde gizli değil mi?  Biri mezara diğeri hapse giderken şeytan hiç sevinmez mi? Şeytanın mutlu olduğu her an insanoğlunun mutsuzluğa araladığı kapının habercisidir. Katliamlar, saldırılar, adam öldürmeler böylesine artmışken dünyanın suyu çıktı söylemleri boşa değil elbette. Evet, dünyanın suyu çıktı ve tüm bu yaşananlar insanoğluna kıyametin geldiğini haber vermeye yetmedi…

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir