• DOLAR 32.54
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2442.394
  • ...
"Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım Da Sen At" projesi ödül töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü “Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım da Sen At”  projesinde 2016 -2017 eğitim-öğretim yılı eğitim uygulama çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen sertifika ve ödül törenine, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete,  Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı M. Emin İnce, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı,  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile proje okullarının idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Törende proje kapsamındaki 6 pilot okulun idareci, öğretmen ve öğrencileri 7 aylık çalışma döneminin ardından düzenlenen sertifika töreninde mutlu anlar yaşadı. Törende projeye katılan öğrenciler, proje sonuç raporlarını ve gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili sunumlarını ilgiyle izledi.

Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, sağlık ve spor dolu bir projenin ödül ve sertifika töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Yıldız, “Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün farklı bir programından dolayı Gaziantep`e geldim. Ancak bu projenin içeriğini öğrenince sertifika törenine katılmayı arzu ettim.  Ben proje çalışmalarını yürüten arkadaşlarımızın sunumlarını büyük bir ilgiyle dinledim.  Her aşaması ve kurumlar arasındaki iş birliğiyle örnek gösterilecek takdire şayan bir proje dönemi olmuş. Ben emeği geçen tüm paydaş kurumlarımızı tebrik ediyorum.  Bu tür projelerin ülke genlinde de yürütülmesi adına bakanlık olarak çalışmalara destek vereceğiz.”dedi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de, “Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım da Sen At” projesinin ilerleyen yıllarda çalışmaları daha geniş kapsamda yürütülebilmesi için örnek teşkil edeceğine işaret ederek şöyle konuştu:

“Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri yarışmasında olumlu tutum ve davranışları değerlendirme kategorisinde değerlendirme aşamasını geçerek saha ziyaretlerine katılmaya hak kazandı. Ümit ediyorum ki saha değerlendirmelerinin ardından bu özel proje ödüle layık görülür.  Proje çalışmalarının yürütüldüğü 7 aylık süreçte tüm paydaş kurumlarımızın temsilcileri büyük bir özveriyle görev yaptılar.  6 pilot okulumuzda yürütülen ‘Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım da Sen At` projesi, ilerleyen yıllarda çalışmaların daha geniş kapsamda yürütülebilmesi için de örnek teşkil eder. Proje çalışmalarında emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, “Sağlıklı Nesiller İçin Bir Adım da Sen At” projesinin sonunda kazanılan düzenli spor yapma ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını yaşam boyu sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir