• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
"Ramazan ayında bütün İslam ülkelerine huzur gelsin"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte inanç turizminin önemli şehirlerinden olan Peygamberler Şehri Şanlıurfa`ya gelen ziyaretçiler, Ramazan ayı hakkındaki duygu ve düşüncelerini İLKHA`ya anlattı.

Şanlıurfa`nın en fazla ziyaretçi çeken yerlerinden olan Balıklıgöl`ü ziyaret ederek dua eden ziyaretçiler, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini diledi.

Ramazan ayının apayrı bir zaman dilimi olduğunu söyleyen Mustafa Genç, bu ayda tüm insanların birbirilerine daha güzel muamelede bulunması gerektiğini ifade etti.

Ramazan ayının nefis terbiyesi için önemli bir ay olduğunu ifade eden Selim Deniz, ümmetin selametine vesile olmasını dileyerek şunları söyledi: “Özellikle bu ayı tefekkürle geçirmeli, birbirini sevmeli ve saymalıyız. Cenabı Hakk`ın bize sunmuş olduğu emirleri yerine getirmeye çalışarak birbirimize hakkı tavsiye etmeliyiz.” dedi.

Ramazan ayının gelişine çok sevindiğini belirten Rukiye Eroğlu, “On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı geldi. Ramazan ayı geldiğinde orucumuzu tutup, namazlarımızı kılacağız ve teravihe gideceğiz. Allah izin verirse mukabeleye gideceğiz.” şeklinde konuştu.

Ramazan ayının gelmesiyle hem heyecanlı hem de mutlu olduğunu söyleyen Sevil Acar, bu ayın tüm insanlara hayır getirmesini diledi.

Ramazan ayının İslam ümmetine hayırlar getirmesini temenni eden Hacı İsmail Bayram ise şöyle konuştu: “Bütün Müslümanların Ramazan ayı mübarek olsun. Allah bütün ümmeti Muhammed`e Ramazan orucunu tutmayı nasip etsin. Bu Ramazan ayında bütün İslam ülkelerine huzur gelsin. Bizim ülkemize de huzur gelsin. Allah ülkemizde de akan kanı durdursun. Bu mübarek Ramazan ayıyla bizlere İslami bir huzur versin.” (Hüseyin Yetmiş, Hüseyin Sayhar- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir