• DOLAR 32.233
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2454.376
  • ...
Bitlis merkezli FETÖ operasyonlarında 20 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis merkezli Tatvan ve Ahlat ilçesi ile İstanbul, Ankara, Konya, Aydın, Manisa, Siirt, Giresun, Van, İzmir, Isparta ve Batman illerinde FETÖ şüphelisi 25 kişiye yönelik eş zamanlı operasyonda aralarında subayların da bulunduğu 20 zanlı gözaltına alındı.

Valilik tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik olarak FETÖ/PDY terör örgütünün mahrem yapısı içerisinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik olarak Bitlis merkezli Tatvan ilçesi, Ahlat ilçesi ile İstanbul, Ankara, Konya, Aydın, Manisa, Siirt, Giresun, Van, İzmir, Isparta ve Batman illerinde eş zamanlı olarak 12 ilde 25 şahsa yönelik olarak eş zamanlı operasyon yapılmış olup, operasyon neticesinde aralarında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Komutanlıklarında çalışmakta olan subay ve astsubayların bulunduğu toplam 17 kişi, bir eski öğretmen, bir araştırma görevlisi, bir serbest meslek çalışanı olmak üzere 20 kişi gözaltına alınmıştır." denildi.

Ayrıca açıklamada, Tatvan'da PKK'ye yönelik eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 4 şüpheliden M. İ. A. ve A. K.'nin tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir