• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
Fark edilen hırsızlar at arabalarını bırakıp kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan hurdaları çalmak için sabah 04.30 sıralarında gelen hırsızlar, polis ile güvenlik personelini görünce hurdaları yüklemek için getirdikleri at arabasını bırakıp kayıplara karıştılar.

Hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hurdaları toplayan hırsızlar polis ile güvenlik personelinin geldiğini görünce can havliyle kaçıyor. Polis ile güvenlik personeli ise kendilerini kovalıyor. Kaçmayı başaran hırsızlar hastane bahçesinin arka duvarında at arabası ise olay yerinde kaldı.

Güvenlik görevlileri, hırsızların bırakıp kaçtığı atı hastanenin acil giriş bahçesine getirerek su ile yem verdi.

Yaşanan Hırsızlık girişimini İLKHA’ya anlatan Hastanenin Güvenlik Amiri Mehmet Turan Özen, şunları söyledi: “Hırsızlar saat 04.30 civarında at arabasıyla morgun karşısında bulunan hurdalıkları almak için gelmişler. Güvenlikçi arkadaşların dikkati sayesinde görülüp polis çağrılmış, hırsızlarda polis ile güvenlikçileri görünce at arabasını bırakıp kaçıp gidiyorlar. Emniyet ve savcılığa bildirdik at arabası da şu an hastane bahçesinde savcılığın talimatına göre hareket edeceğiz.” (Mehmet Aslan-İLKHA)  

























Bu haberler de ilginizi çekebilir