• DOLAR 32.457
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2437.871
  • ...
Kayıp kızının bulunmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da 2 hafta önce işe gitmek için evden ayrılan ve bir daha üvey kızından haber alamayan İsmail Tahiroğlu, 14 gündür kayıp olan 15 yaşındaki kızı Zeliha Ezen`i arıyor. Baba Tahiroğlu, günlerdir kayıp olan kızının bulunup, kendilerine getirilmesini istedi.

Üvey kızının bulunması için yardım beklediklerini belirten acılı baba, yetkililere seslenerek, başına herhangi bir şey gelmeden kızının bulunmasını istedi.

Beşevler Mahallesi 1321 Sokakta ikamet eden Tahiroğlu ailesinin 15 yaşındaki kızları Zeliha Ezer, tekstilde çalıştığı işe gitmek için 14 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

“Tek isteğimiz kızımızın bulunmasıdır”

Kızının kendiliğinden kaybolmadığını, bazı arkadaşları tarafından kandırıldığını ileri süren acılı baba İsmail Tahiroğlu, “Üvey kızım Zeliha iki haftadır kayıptır. İşe gitmek için evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık. Karakola başvurduk ama o günden bu güne kendisinden herhangi bir haber alamadık. Kızımızın arkadaşları tarafından kandırıldığını düşünüyoruz. Sadece kızımızın eve gelmesini istiyoruz. Annesi onu çok merak ediyor. Annesi yeme ve içmeden kesildi. Yetkililerden ricamız bir an önce kızımızı bulmalarıdır.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir