• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
Meşal -Abbas Tekrar Biraya Geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistinli güvenilir bir kaynaktan edinilen bilgiye göre, İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal ile Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas bugün (22 Şubat Çarşamba) Kahire`de bir araya gelecek.
 
Mısır`ın başkentinde gerçekleşecek görüşmede, daha önce üzerinde anlaşma sağlandığı gibi Mahmud Abbas başkanlığında geçici birlik hükümetinin teşkili konusunun ele alınacağı ifade edildi.
 
Quds Press Ajansı, adını açıklamak istemeyen kaynağa dayandırdığı haberinde, Filistinliler arasında Kahire`de bugünlerde yapılan görüşmelerin olumlu bir havada geçtiğini belirtti.
 
Haberde, Kahire`de herkesin Siyonist işgal rejiminin tehditleri karşısında Filistinlilerin birlik ve bütünlük içinde hareket etmesi için uzlaşının başarıya ulaşmasını temenni ettiği bildirildi.
 
Haberde ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Kahire`nin bugün Meşal ve Abbas arasında gerçekleşecek ve hükümet teşkili ve programıyla ilgili çabaların ele alınacağı toplantıya ev sahipliği yapması bekleniyor. Toplantı, yarın yapılacak ve Abbas, Meşal, Ramazan Şallah ve diğer liderlerin katılacağı Filistin Kurtuluş Örgütü Geçici Yönetimi toplantısından önce gerçekleşecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir