• DOLAR 32.599
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2453.035
  • ...
Sanayi esnafından Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hz Muhammedin veladeti yıldönümü münasebetiyle Şanlıurfa Sanayi Sitesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen programla esnafa yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlenen programla ilgili bilgi veren Sanayi esnaflarından Ahmet Çalışkan, geleneksel hale getirilen programa her yıl daha fazla katılım olduğunu söyledi.

Çalışkan, "Bu program 4'üncüsü oldu. Bu programa ilk önce küçük bir şekilde başladık,  her yıl bu sayı arttı. İnşallah bu program bütün esnaf kardeşlerimize örnek teşkil eder. Bu yılki programımız güzel bir şekilde geçiyor. Şu an 2 bin 500 misafirimiz var. Bu yemek programında küçükten büyüğe herkesin katkısı var. Bütün sanayi esnafından Allah razı olsun. Seneye inşallah Allah kısmet ederse daha büyük bir program yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Başka bir sanayi esnafı Mehmet Selim Budak ise "Bu Peygamber Efendimiz aşkına verilen bir yemektir. Bu yemek her sene olduğu gibi bu senede devam etmektedir. Allah`u Teâlâ bunu kabul etsin. Peygamber Efendimizin doğum haftası münasebetiyle, sanayi esnafı olarak kendi aramızda para toplayarak yapıyoruz.  Esnafın katkılarıyla bunu yapıyoruz. Allahu Teâlâ bütün esnafın hayrını kabul etsin. Bu programın devamını nasip etsin." şeklinde konuştu.

Program İsa Akkuzu'nun yaptığı dua ile son buldu. (Hüseyin Yetmiş- İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir