• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Peygambere olan sevgimizi dünyaya haykırmak için geldik"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine 7`den 70`e birçok kişi katılırken, engellilerin de etkinliği kaçırmadıkları gözlendi.

Etkinliğe katılan bedensel ve görme engelliler, Hz Peygamber'e olan sevginin engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kutlu Doğum etkinliğinde duygularını paylaşan engellilerden Hasan Akkuş, "Öncelikle bu tür etkinlikleri düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformundan Allah razı olsun. Engelli olarak Peygamber Efendimizi tanımak, anlamak, ona olan sevgi ve bağımlılığımızı tüm dünyaya haykırmak için geldim." dedi.

Bu tür programların her sene devam etmesi temennisinde bulunan Beşir Demir, şunları söyledi: "Allah ve resulü için buraya geldik. Dua ediyoruz. İnşallah bu programlar her sene devam eder. Allah'tan bunu diliyoruz. Allah Türkiye'yi düşmanlarından korusun diye dua ediyoruz."

Bu etkinlikler vesilesiyle peygamber sevgisinin bütün insanlara ulaştırılmaya çalışıldığını vurgulayan Muhammed Veysi Dursun da "Elhamdülillah, 2005 yılından beri Batman'da kutlanan mevlit programlarının hepsine katılıyorum. Mevlit programlarındaki amaç Hz. Peygamber'in sevgisini ve hayatının bütün insanlara ulaştırılmasını sağlamak ve Peygamber Efendimizin hayatından örnekler alarak doğru yolun gösterilmesidir. Bunun için Rabbim Peygamber Sevdalıları Platformundan razı olsun." ifadelerini kullandı.

Katılımcılardan Mehmet Bulut ise "Peygamber Efendimizin mevlidi için buraya geldik. Çok sevinçliyiz. Onun sevgisi ve Müslüman toplumunun çoğalması için hepimiz burada toplandık." şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir