• DOLAR 32.48
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2439.697
  • ...
Bingöl'de esnafa gül dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Kalkınma Bakan yardımcısı Coşkun ve Bingöl Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas esnafa gül dağıttı.

Etkinlik ile ilgili konuşan Vali Köşger, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Bingöl’de de Kutlu Doğum Haftası kapsamında çeşitli programların yapıldığını söyledi.

Köşger, “Kutlu Doğum haftası münasebetiyle,  Ticaret Sanayi odamızın tertip ettiği kendi mensuplarına ve tüm Bingöl esnafına yönelik Kutlu Doğumu hatırlatma, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin önemini bir defa daha onlara hatırlatma için esnafımızı ziyaret ettik ve hem de onlara gül dağıtımında bulunduk. Ticaret Sanayi Odamıza böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Güzel bir vesile ile hemşerilerimizle, esnafımızla selamlaştık, onların hal hatırlarını sorduk. Allah Peygamberimizin yolundan hiç birimizi ayırmasın.” dedi.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun da “Özelikle Ticaret Sanayi Odası Başkan ve tüm yönetim kurulu üyelerini hakikaten, çok önemli Kutlu Doğum haftasında böyle bir etkinlik düşünmeleri ve Bingöl esnafı ile paylaşmalarını takdire şayandır. Tüm milletimize, Rabbim bu mübarek günler için güzellikler ve huzur nasip etsin.” Şeklinde konuştu.(İLKHA)  











Bu haberler de ilginizi çekebilir