• DOLAR 32.539
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2431.5
  • ...
"Cem Küçük AK Parti içinde bir kriptodur"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazeteci Cem Küçük`ün Mavi Marmara aktivistleri için 'manyak tipler!' ifadelerini kullanmasına büyük tepki gösteren Mavi Marmara gazileri, Cem Küçük'ün böyle söylemesinin gerçek yüzünü ve niyetini ortaya çıkardığını belirttiler.

Mavi Marmara gazileri, Cem Küçük 'ün sarf ettiği sözlerin çok çirkin olduğunu ve kendi içerisindeki çirkinliği dışarıya çıkarttığını belirterek, Cem Küçük 'ün İsrail ajanı, AK Parti içindeki kripto ve FETÖ sevdalısı olabileceğini belirttiler.  

Mavi Marmara gazisi Mehmet Ali Zeybek, "Cem Küçük bildiğimiz kadarıyla aşırı derecede hükûmeti savunduğunu ve AK Parti taraftarı olduğunu biliyoruz. İşte dün Mavi Marmara'ya katılanlara çirkin sözler sarf etmesi, radikallikle özdeşleştirmesi, Netenyah'nun sarf etmediği kelimler kullandığını duyunca biz şahsen üzüldük. Biz benzer bir şekilde karşılık vermeyeceğiz, hukuki olarak kendisinden şikâyetçi olacağız. Uluslararası açık hava hapishanesine dönüştürülmüş olan Filistin'i savunmak oradaki mağdur, mazlum insanların yardımına koşmak manyaklık değildir erdemliliktir, insanlıktır imanın gerekliliğidir ve Filistin sevdalısı olmaktır." dedi.

Zeybek, 600 yakın Mavi Marmara mağdurunun Cem Küçük'ten kendisinden şikâyet olacağını belirterek şunları söyledi:

"Zulüm varsa biz buna karşıyız. Söylediği sözler çok çirkin insan kendi içerisindeki çirkinliği dışarıya çıkartır. Bu çirkinliği kendisi göstermiştir. Kendi kalitesi bu kadardır. Kaldı ki İsrail haksızlığını kabul etmiştir,  bu piyonluktur ya da İsrail piyonluk kripto olabilir. Daha önce FETÖ kullanmıştı bu agresifliği bizi radikallikle suçlayan FETÖ'yüdü ya da bunda FETÖ sevdalısıdır veya AK Parti içerisinde bir kriptodur. Kendi suçunu kabul edene diyecek bir şey yok. En güzel süreç hukuki süreç olacaktır. 600 yakın Mavi Marmara mağduru şikâyet edecektir."

"Kripto denilen şahısların taraflarını açık bir şekilde göstermesi elbette sevindiricidir"

Cem Küçük'ün haddini aşan ifadeler kullandığı belirten Ayetullah Tekin ise "Biz onlar için şu ifadeyi kullanıyoruz, hak ettikleri şey 'tasmalı beslemelerdir.' Kim iktidar olursa onun yardakçısı oluyorlar.  Bizimle ilgili olan bütün haklarımızı savunacağız. Mahkeme boyutuyla ve basın açıklaması yaparak bunu kınayacağız. Bu tür insanların doldurdukları makamları ve mevkileri derhal terk etmeleri gerekiyor. Bunda da bir hayır vardır bu şekil söylemesi onların gerçek yüzünü ve niyetini ortaya çıkarmıştır. Kripto denilen şahısların taraflarını açık bir şekilde göstermesi elbette sevindiricidir. İçimizdeki İsrail ajanları muhipleri ya da sevenleri belli oluyor." sözlerini kullandı.

Tekin, "Her şeye rağmen Mavi Marmara onurumuzdur. Biz kesinlikle onur duyuyoruz o gemiye binmekle. Sosyal medyada gösterilen bu tepkinin bizim haklı olduğumuz, davamızın meclis kararıyla düşürüldüğü zaman tepki göstermiş olsaydı çok sevinecektik." ifadelerini kullandı.

Cem Küçük 'ün Mavi Marmara katılımcıları ile ilgili yaptığı bu hakaretlere anlam veremediğini söyleyen Çelebi Bozan'da tepkisini şöyle dile getirdi:

"35 ülkeden her çeşit dilden, renkten, Irktan katılan aktivistler vardı bunlar oradaki esaret altında ambargoya maruz kalan mustazaf insanların sesini dünyaya duyurmak için katıldılar. Böyle Cem Küçük gibi insanların kalkıp ta bunlar manyaktır kelimeler söylemesi, acaba kendisi nedir bilmiyorum? Birde buna da akıl erdirmek akıl karı değil. 15 Temmuz'da batılıların darbeye destek vermesi ve referandum sürecinde de bütün batı yekvücut olup işte Erdoğan`a karşı bir tavır takınmışken bu da işte batıcımıdır nedir?" (Emrah Deniz-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir