• DOLAR 32.585
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2460.541
  • ...
Batman Valisi mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Deniz`in yanı sıra, Vali Yardımcısı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Belediye Başkan Yardımcısı, kamu kurum yöneticileri ile il merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Deniz`in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; Batman`da yapılan yatırımlar ile mahalle ve köylerin sorunları değerlendirildi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı tarafından muhtarların SGK primlerini devletin karşılayacağı açıklandığını belirten Deniz, muhtarların SGK primleri devlet tarafından yatırılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Deniz, “Mahalle ve köylerimizi temsil eden muhtarlarımız aynı zamanda devletin temsilcileri, kanunların uygulayıcılarıdır. Hepimizin gayesi vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Bizim huzura, birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Huzurumuzu bozmaya çalışan kim olursa olsun karşısında dik durmalıyız." diye konuştu.

Türkiye`de yaşanan pozitif gelişmelerin bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten Deniz “15 Temmuz darbe girişimine karşı halkımız ölüm pahasına yürekli bir duruş sergiledi. Aynı yürekli duruşu bölücü terör örgütüne karşı da sergilememiz gerekir, bu terör örgütü bölgemize kan ve gözyaşından başka bir şey vermedi. Terör belasını bu coğrafyadan hep birlikte silelim, artık gelişip büyüyen bir Türkiye var. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde her türlü zorluğun üstesinden kolaylıkla gelebiliriz.” dedi.

Konuşmasının sonunda Türkiye`de okul öncesi eğitimde en fazla öğrenci artışının Batman`da olduğunu belirten Deniz, Batman`ın güzel şeylere öncülük etmesine, gelişip büyümesine herkesin katkı sunması gerektiğine vurgu yaptı.

Konuşmasının ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatlarda bulundu.(İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir