• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Valisi Kozluk'ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık Konferans Salonunda Kaymakam Orhan Aktürk, kurum yöneticileri, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelen Vali Deniz, Kozluk ilçesine yapılacak yatırım çalışmaları ile ilçenin genel durumunu değerlendirdi.

Daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Deniz, bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Deniz, Konuşmasında birlik ve beraberliğin her şeyden önemli olduğuna değindi.

Deniz, “Cazibe Merkezleri projesi kapsamında Batman’a 200 yatırımcı yatırım yapmak için başvuruda bulundu. Bu sayede ilimizdeki işsizlik sorununun çözümüne önemli katkı sağlanacaktır. Huzurumuz olduğu müddetçe yapılacak çalışmalarda daha fazla başarı sağlanacaktır. Eğitim konusunda Batman, Türkiye’de okul öncesi eğitimde en fazla öğrenci artışının olduğu il olmuştur. Bu proje Türkiye’de örnek gösteriliyor.” diye konuştu.

Esnaf ziyareti sırasında, bir ekmek fırınında ocak başına geçip ekmek pişiren Vali Deniz, fırın çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, iyi kazançlar temennisinde bulundu.

İlçe ziyaretinin ardından Ulaşlı köyüne geçen Deniz, köy halkıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Daha sonra köyün ortaokuluna geçen Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerine kitap hediye etti.

Ulaşlı köyü ziyaretinin ardından, Bekirhan beldesine geçen Vali Deniz, beldede kot ve penye üretimi yapan tekstil fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Türkiye’de tanınmış birçok giyim firmasına ürün ürettiklerini belirten yetkililer, beldede yaklaşık 350 kişiye iş imkânı sağladıklarını belirtti.

Daha sonra belde belediyesi bahçesinde Belde Belediye Başkanı Zeki Demir ve belde halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra beldeden ayrıldı. (İLKHA) 



















Bu haberler de ilginizi çekebilir